www.iiiWe.com » انواع سبک های هنری را بشناسید! (بخش نخست)

 صفحه شخصی مهسا معتمد   
 
نام و نام خانوادگی: مهسا معتمد
استان: تهران - شهرستان: تجریش
رشته: کارشناسی ارشد شهرسازی
تاریخ عضویت:  1391/06/03
 روزنوشت ها    
 

 انواع سبک های هنری را بشناسید! (بخش نخست) بخش معماری

14

با گذشت زمان و اضافه شدن هنرها و دیدگاههای جدید سبک های هنری جدیدی هم بوجود آمده اند. در عرصه موسیقی و خصوصا نقاشی همواره در پی بوجود آمدن سبکهای جدید هنری هستند.


سبکهای مانند: انتزاعی یا آبستره … کانستراکستیم….سو رئالیسم….آپ آرت… فتو رئالیسم… آبستره اکسپرسیونیسم… پاپ آرت..


معرفی سبک های نقاشی

1- امپرسیونیسم


در این سبک نقاشان از ضربات «شکسته» و کوتاه قلم مو اغشته به رنگهای خالص و نامخلوط به جای ترکیب‌های ظریف رنگها استفاده می‌کنند. مثلا، به جای ترکیب رنگهای ابی و زرد برای تولید سبز انها دو رنگ ابی و زرد را مخلوط نشده بروی بوم قرار می‌دهند تا رنگها «حس» رنگ سبز را در نظر بیننده به وجود بیاورد. انها در نقاشی صحنه‌های زندگی مدرن در عوض جزئیات، تأثیرات کلی واضح را نشان می‌دهند.



2- پست-امپرسیونیسم

از لحاظ شیوه های بیان در نقاشی ، هریک از هنرمندان این مکتب، روش خاص (سبک ) خود را درآثارشان ارائه دادند. گروهی برساختار و سازماندهی عوامل متشکله آثار خویش تأکید داشته وبه هندسه اثر ومسائل مربوط به قوانین ریاضی وتعادل و تناسب ونظم و هماهنگی سطوح و فرمها می پرداختند وگروهی دیگر هم بدون اعتنا به طراحی و ساختمان فرمها، آزادانه تجربیات رنگینی را می آفریدند.




3- نئوامپرسیونیسم

نقطه‌های مجزا با رنگهای خالص را به گونه‌ای در نقاشی به کار برده می شوند که در صورت دیده شدن از فاصلهٔ مناسب، حداکثر شفافیت و درخشش را به دست دهند. در چنین نقاشی‌هایی نقطه ها هم اندازه‌اند و به گونه‌ای انتخاب می شوند که با مقیاس تابلو هماهنگی داشته باشند. هنرمندان این مکتب با استفاده از این دیدگاه علمی، قصد نمایش ذرات بنیادین (نور و رنگ) را در آثار تجسمی خود داشته اند.




4- اکسپرسیونیسم

کسپرسیونیسم یا هیجان‌نمایی شیوه‌ای نوین از بیان تجسمی است که در آن هنرمند برای القای هیجانات شدید خود از رنگ‌های تند و اشکال کَجوَش (معوج) و خطوط زمخت بهره می‌گیرد.
مرجع به وجود امدن سبک اکسپرسیونیسم در حقیقت سبک پست -امپرسیونیسم ونگوک بوده است .




5- فوتوریسم

فتوریستها از گذشته بدشان میاید و مخصوصا از فکرهای گذشته در مورد هنر و سیاست خیلی بدشان میاید. آنها در جنبش فتوریست عشقی به سرعت، تکنولوژی و خشونت نشان می دهند. نقاشان فوتوریست عموما با تکرار حرکت شکل ها و خطوط سعی در نمایش حرکت و تغییر دائمی شکل ها داشتند

شنبه 14 دی 1392 ساعت 11:50  
 نظرات    
 
امیر یاشار فیلا 16:23 شنبه 14 دی 1392
1
 امیر یاشار فیلا

با سپاس فراوان؛
در این نشانی هم مدخل‌های به‌نسبت پرشمار و جامعی در زمینه‌ی سبک‌ها، شیوه‌ها و مکتب‌های گوناگونِ هنر نقاشی و نگارگری در دست‌رس دوست‌داران است :

http://hamshahrionline.ir/details/144976
بهروز نورکرمی 00:14 یکشنبه 15 دی 1392
1
 بهروز نورکرمی
مرسی خیلی دنبالشون بودم خانم مهندس بسیار ممنون
مسعود طلوع ناصری 09:36 یکشنبه 15 دی 1392
1
 مسعود طلوع ناصری
جالب بود... همیشه دوست داشتم تفاوت این سبک ها را به سادگی بفهمم... سپاس
افشین پورمحمد 08:08 دوشنبه 16 دی 1392
1
 افشین پورمحمد
جالب بود تشکر